От месеци варненското миньонче публикува в инстаграм свои снимки, на

...
От месеци варненското миньонче публикува в инстаграм свои снимки, на
Коментари Харесай

Нора Недкова се хвали с евтина чанта


От месеци варненското миньонче разгласява в инстаграм свои фотоси, на които неизбежно и повърхностно в кадър попадат две съвсем идентични помпозни чанти.

Малкото създание, което несъмнено не е за всеки усет, е обсипано с лъскави камъчета, вериги, златисти детайли, скотски принтове и плат, имитиращ дамаска.

Недкова по този начин и не загатва в своите изявления кой е създателят на чантата й, само че все по този начин настойчиво торбата участва на съвсем всеки кадър. Тя наднича даже от фотография, на която Недкова е със зяпнала уста при своя ортодонт, вижда се от качените фотоси в инстаграм.

Проверка на " България Днес " сподели, че крещящият дамски аксесоар не е създание на нито една от известните и скъпи марки, с които всекидневно се гласят плеймейтките у нас. Чантата е дело на немска компания за конфекция, продаваща стоките си и онлайн. Бърза информация в уеб страницата на марката демонстрира, че еднакъв образец като този на Недкова може да се купи за 41 евро. Цената е висока за доста от дамите у нас, само че е шокиращо ниска за лъскавата Недкова, която в телевизионно предаване се изцепи, че " макароните са простолюдието ".

Активистите, които стачкуват против избиването на животни поради кожата им, сигурно ще харесат чантата на Недкова. Материалите, от които е направена, са напълно по усета им. Торбата е ушита най-вече от полиестер в композиция с изкуствена кожа и декоративни камъни, сочи информация на производителя в интернет.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР