От месеци в публичното пространство се твърди, че Джулиана Гани

...
От месеци в публичното пространство се твърди, че Джулиана Гани
Коментари Харесай

Бременна ли е Джулиана Гани? Отговорът дойде от първо лице и този път наистина

От месеци в общественото пространство се твърди, че Джулиана Гани е бременна с второто си дете. То било от новия ѝ другар, служителят на реда Теодор Гецов. 

Трябва да признаем, че и самата Джулка не се " пазеше " доста от тази клевета, а даже я подхрани с някои колажи, meme-та, та даже и разгласи, че се надява второто детенце да е момиченце. 

Виж още: Елвира от " Ергенът " ще става фризьорка: Инфлуенсърката откри своето признение 

Е, истината пристигна и то от първо лице. Джулката не е бременна. За това свидетелстват сторитата ѝ от морето, на което е с другари, а и сина ѝ Давид. На въпросните сторита моделката е във водата и то не до коленете, както е целесъобразно за бременните, а напълно цялата:

 https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Нещо повече - това стори е направено малко, откакто Джулката се е повозила на джет преди този момент - още едно неуместно за бременни занятие. 

Както множеството от вас евентуално знаят, за бременните е напряко неразрешено да влизат в басейни и море по време на 9-те месеца поради заплахата от гъбички. Тази възбрана Джулката съблюдава извънредно прецизно по време на бременността си с Давид. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР