От месеци насам комшии на Васко Кеца пускат жалби срещу

...
От месеци насам комшии на Васко Кеца пускат жалби срещу
Коментари Харесай

Злобни комшии пречат на Васил Найденов да се нанесе в новото си жилище

От месеци насам комшии на Васко Кеца пускат тъжби против него в Столична община и други институции, с цел да попречват прословутия му ремонт и да му попречат да заживее в обновеното си жилище, разбра HotArena.

" Имам страхотни проблеми с едни мои съседи, които непрестанно се оплакват от мен на най-високи инстанции, тъй като аз се разширих, купувайки прилежащ апартамент ", споделя Кеца. Преди време той закупи всички жилища на етажа в постройката, в която живее от над 35 години. Кооперацията е на крачка от НДК. Апартаментът му е унаследен, а последователно той се спазари и за прилежащото жилище, защото искаше да живее по-просторно. Изпълнителят преди време изискал позволение от общината, с цел да сплоти жилищата, като махне стени. Получил го и действително ремонтът му бил напълно легален. 

Това обаче не се понравило на съседите му, които се уплашили, че постройката може да падне и почнали да стачкуват, пускайки тъжби против артиста. По неговите думи, музиката компенсира доста от неприятните неща, които му се случват. " Винаги в природата има баланс - едното се замества с другото ", разсъждава Кеца. Ремонтът на голямото му жилище се проточи към този момент няколко години. Причината не са единствено мръсните номера на комшиите, само че и неговата пословична придирчивост. 

Васил няколко пъти сменял бригадата с майстори, тъй като не бил удовлетворен от труда им, а и беснеел, че правели повече вреди, вместо да строят. Накрая решил да прави довършителните действия самичък, тъй като му втръснало да дава пари напразно и да не харесва свършеното, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР