От месеци, дори и от години, феновете на Риана са

...
От месеци, дори и от години, феновете на Риана са
Коментари Харесай

Планът на Риана за първия милиард

От месеци, даже и от години, почитателите на Риана са в очакване на новия й, девети студиен албум. Тя единствено загатва понякога, че работи по него или че не може дa му измисли заглавие, само че крайният артикул като че ли няма вяра в миналото да види бял свят.

Това абдикиране от музикалните планове за сметка на бизнес начинанията несъмнено не е по усета на всички, които харесват барбадоската хубавица поради шлагерите й, а не поради гримовете, които основава. Но всеки самичък избира целите си.

А изборът на Риана наподобява много логически. В последните години тя натрупа съществено положение най-много с помощта на козметичния си бранд Fenty Beauty . Асортиментът непрекъснато се уголемява, а облагите не стопират да порастват. Успешна е и линията долни дрехи Savage X Fenty, която създателката сама промотира, само че тя едва ли ще я направи милиардерка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) на Май 26, 2020 в 2:02 PDT

А точно това е новата цел на Риана - да натрупа цедемцифрена сума в банковата си сметка. Засега калкулацията демонстрира над 600 милиона $ , като цели 400 са за една година - сред 2018 и 2019. Затова фантазията на певицата наподобява изцяло реалистично.

Според The Sun, Риана сега се е концентрирала единствено и само върху това да стане милиардерка от козметика и долни дрехи. И с цел да стигне по-близо до задачата, напълно скоро ще ни изненада с нова сбирка грижа за кожата , част от Fenty Beauty.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Май 7, 2020 в 3:45 PDT

Разбира се, сравненията с Кайли Дженър са неизбежни, само че се надяваме, че в случай че барбадоската изпълнителка направи първия си милиард напълно скоро, това достижение няма да бъде оспорено в следствие.
 Риана, Savage Fenty и следващите фотоси по долни дрехи на певицата
Секси провокациите на Риана

Тя го може най-добре

За съжалението, почитателите на Риана ще би трябвало да си почакат още за нова музика от нея, само че тя работи на правилото, че желязото се кове, до момента в който е горещо . И сме сигурни, че никой на нейно място няма да изпусне този късмет, който идва един път в живота. Да не забравяме обаче, че зад него стои и доста, доста труд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР