От мен и съпруга ми наследи най-лошото, очите му и

...
От мен и съпруга ми наследи най-лошото, очите му и
Коментари Харесай

Разтърсващата Изповед На Една Майка Взриви Нета: Дъщеря Ми Е Грозна, Отчаяна Съм!

От мен и брачна половинка ми наследи най-лошото, очите му и покровителствения нос, както и моята неприятна и къдрава коса. Един доктор, даже мислеше, че има синдром на Даун, макар че е родена като изцяло крепко дете... ", по този начин стартира изповедта на тази жена.

Разтревожената майка акцентира, че безпределно обича щерка си, както и че тя е цялостна с положителни качества, само че е наясно, че сигурно ще бъде обект на насмешки в учебно заведение.

" Както пораства, по този начин повече деца виждат по какъв начин наподобява. Някои не се въздържаха да не разясняват това. Дори някои питаха родителите си, за какво щерка ми е толкоз грозна. Затова ме е боязън, всички ще подценяват щерка ми и никой няма да разбере какъв брой е занимателна, великодушна и сензитивна. Никой няма да разбере, че тя е дете, което избавя изоставени котенца, връща ббуболечките на листенцата и дава сладолед на други деца... ", споделя обезверената майка.

Тя прибавя, че заради това е неописуемо тъжна.

" Често рева, рева доста. Тя има положително сърце и добър темперамент. За нея животът ще бъде сложен, а тя не го заслужава. Не знам по какъв начин да избягам от личната си виновност, тъй като сама мисля, че детето ми е грозно, написа тази разтревожена жена.

Тя в края на текста моли майките да оказват помощ и да дадат потребни препоръки.

" Моля, не ме мразете, поради всичко, което написах. Достатъчно се ненавиждам себе си. Как да отговоря на въпроса: " Хубава ли съм мамо?. " Искам да ѝ оказа помощ да израсте като здрава и щастлива млада жена, която ще може да покаже на света, че е красива.

Тя получи поддръжка от доста консуматори, които изнесоха своите препоръки по какъв начин да устоят на това...Може би вие също ще помогнете със съвет!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР