От медийни публикации прочетох, че кметът на София от ГЕРБ

...
От медийни публикации прочетох, че кметът на София от ГЕРБ
Коментари Харесай

Деян Николов: На първо място е сигурността на всеки гражданин

" От медийни изявления прочетох, че кметът на София от ГЕРБ споделя, че не се интересува от сигурността в центъра на София през нощта и не носи отговорност за хората на палатките, които пазят паметника, тъй като те били там нелегално. "

Това написа във Facebook претендентът за кмет на София от " Възраждане " Деян Николов.

" Като претендент за кмет на София подсещам на сегашния кмет от ГЕРБ, че всеки градоначалник би трябвало да се грижи за сигурността в своя град. С сходни изявления се сегрегират жителите на София и действително тя им споделя, че в случай че пазят избрана гражданска позиция, която е друга от нейната, то насилието над тях е положително. Стигнахме до обстановка, в която едно принуждение се осъжда и се употребява за пробутване на закони и идеологии, а друго се насърчава, тъй като е в синхрон с политическите визии на някого ", уточни Николов.

" Не би трябвало да позволяваме подобен двоен стандарт! Насилието би трябвало да бъде осъждано във всичките му форми и при всевъзможни условия. Днес има апели хората да били изгорени в палатките. Вие одобрявате ли сходен в действителност език на омразата, г-жо Фандъкова? Доволна ли сте от разделянето, което създадохте вие от ГЕРБ и вашите съдружни сътрудници от ПП-ДБ и Движение за права и свободи с дейностите си към Паметника на Съветската войска? Не ми отговаряйте! Вие сте позор за позицията кмет на София! ", съобщи остро Деян Николов.

" Когато аз и екипът ми управляваме София, ще се погрижим преди всичко да е сигурността на всеки един жител на града ни, без значение от политическите му убеждения или цивилен позиции, тъй като това е същинската народна власт! Вашето е чиста проба фашизъм, само че не се удивлявам, поради че желаете да махнете монумент, който е знак на успеха над фашизма... “, акцентира Деян Николов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР