От май месец Митко Андонов и съпругата му Никол Андонова

...
От май месец Митко Андонов и съпругата му Никол Андонова
Коментари Харесай

В развод ли са бившият на Мария - Митко Андонов и жена му Никол?!

От май месец Митко Андонов и брачната половинка му Никол Андонова не са се показвали дружно, изключително в мрежата, в която другояче бяха надалеч по-активни. Знаем, че хотелиерът Андонов е първият брачен партньор на Мара Отварачката и татко на дъщеря й - Марая.

Бракът му с Мария обаче изтрая по-кратко и от мартенски сняг, за сметка на което вторият му брак с Никол е годен и до през днешния ден. Двамата са дружно към този момент много години и имат момченце, само че в последно време все по-често стартира да се приказва за проблеми в парадайса им и забежки от страна на Димитър.

Открито източници разказваха за държанка, която той умерено водел на море, в чужбина, по яхти и прочие, а като следим профила на Никол, като нищо може да се окаже правилно. Само че, за разлика от Мария, Андонова не е седнала да реве и да се жали, а си гледа бизнеса и живота.

Днес тя се пусна в рискова непосредственост с нов мъж, млад и хубав освен това, който явно е рожденик. " Ти не си едно нещо, ти си милион дребни и обособени неща ", му написа Никол, явно изпитваща мощни усеща към въпросния.

Дали бракът й с Митко скоро ще отиде в предишното, следва да узнаем занапред, само че в профила на дамата още попада фамилният статус " омъжена ".

Тагове: Митко Андонов Мария Никол Андонова Мара Отварачката Марая развод Митко Андонов и Никол Андонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР