От май 2019 NEXT-DC е новата дигитална агенция на А1.

...
От май 2019 NEXT-DC е новата дигитална агенция на А1.
Коментари Харесай

NEXT-DC е новата дигитална агенция на А1

От май 2019 NEXT-DC е новата цифрова организация на А1. Тя ще дава отговор за онлайн връзката на всички услуги и артикули на компанията и ще създава необятен набор от хрумвания и формати, като ще залага на модерни информационни решения за другите канали.

" Изключително сме разчувствани от идното партньорство с А1. Знаем, че ще ни бъде мъчно, тъй като А1 се развива извънредно бързо и динамично, само че сме подготвени да посрещнем това предизвикателство. Компанията е водач на пазара и ние сме горди да бъдем част от нейното развиване. И двата екипа са доста стимулирани и имам вяра, че партньорството ни ще бъде сполучливо ", коментира Мария Тодорова - управляващ шеф на NEXT-DC. 

“Търсим най-работещата формула за сполучливото налагане и развиване на А1 марката и за постигането на амбициозните ни комерсиалните цели. Считам, че NEXT-DC e сътрудник, който има опит, има потвърдена експертиза в цифровата връзка и екип с който можем да реализираме това ", споделя още Петя Стоянова – шеф маркетинг връзки в А1.

До април 2019, А1 работеше по връзката на своите артикули и услуги с цифрова организация Knoway, в партньорство с която осъществя едни от най-успешните си цифрови планове, в това число и ребрандинг акцията за А1.

" Решението да сменим цифровата си организация беше плод на съвсем двумесечен конкурс. Благодарим на Knoway за усърдната и професионална работа през последните 4 години ", посочи Петя Стоянова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР