От Марек пуснаха в продажба нови абонаментни карти. Те са

...
От Марек пуснаха в продажба нови абонаментни карти. Те са
Коментари Харесай

Марек пуска в продажба абонаментни карти за новия полусезон

От Марек пуснаха в продажба нови абонаментни карти. Те са на стойност 37 лв. и ще важат за всички домашен мачове за пролетния полусезон.

" За първи път ФК Марек пуска абонаментни карти за своите правилни последователи в интернет и ще работи с колос в региона на продажбата на билети какъвто е eventim. Само на цена от 37 лева картите ще важат за всички домашен мачове от пролетния полусезон на актуалното състезание на Втора лига, а като бонус е включен и първият мач от шампионата за Купата на България от идващия сезон.

За първи път абонаментни карти на дупнишкия клуб ще се оферират и онлайн в мрежата на международния уебсайт eventim.bg. А също и в OMV, Български пощи, Office 1, Technopolis. Може да ги намерите и на ст. " Бончук " в офиса на административния шеф Иван Ясенов.

Картите ще разполагат с QR код със документ за следене и ще са поименни, оповестиха от клуба. Всяка карта ще може да бъде принтирана на хартия, което ще даде опция потребителят при предпочитание да си я сложи в портфейла. Ще има опция картите да бъдат въведени и електронно в телефона на всеки консуматор. Преди първия домашен мач на Марек на всеки закупил такава карта от упоменатите вериги и бензиностанции ще може да се издаде и съответния документ, с цел да може да го прикачи в телефона си.

Никога такава акция не се е случвала за тима на Марек. Така ще се даде опция да ни поддържат и наши почитатели, намиращи се зад граница и за които Марек е вяра.

Кампанията по разпространяване на този тип абонаментни карти за мачовете на Марек започва в 10 ч. на 25 януари. Очаквайте детайлности и линк за закупуване на картите онлайн.

Заедно сме по-силни ", оповестяват от клуба.
 Левски (Лом) громи в контрола
Левски (Лом) громи в контрола

" Сините " разрушиха Марек с 4:0

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР