От Манчестър Сити са постигнали споразумение с Валенсия по трансфера

...
От Манчестър Сити са постигнали споразумение с Валенсия по трансфера
Коментари Харесай

Манчестър Сити уреди заместник на Льорой Сане

От Манчестър Сити са постигнали съглашение с Валенсия по прехвърлянето на крилото Феран Торес, оповестяват испанските медии. Сумата по договорката за 20-годишния състезател е 25 млн. евро плюс още 12 млн. под формата на бонуси. Младият гений ще премине медицински прегледи в Барселона, след което ще подпише за 5 години с новия си клуб. Договорът му с “прилепите” пък щеше да изтече идващото лято.

Торес ще се яви като заместител на Льорой Сане, който мина в Байерн (Мюнхен). Той може да играе и по двете крила, като е употребен повече на десния фланг на офанзивата. Младежкият национал на Испания изигра 44 мача през този сезон, в които се регистрира с 6 гола и 8 асистенции. Междувременно, “гражданите” ще пратят чартърен на “Местайа” халфа Янхел Ерера. От Сити се пробвали да го включат като част от прехвърлянето, с цел да понижат неговата стойност, само че поради Финансовия феърплей тази договорка ще се подписа настрана.
Manchester City and Valencia have reached an agreement over the signing of winger Ferran Torres, reports @Generaldepie_ pic.twitter.com/vrWiO1ZgKM
— B/R Football (@brfootball) July 29, 2020

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР