От манастира до профил в OnlyFans със стотици хиляди последователи! Това

...
От манастира до профил в OnlyFans със стотици хиляди последователи!
Това
Коментари Харесай

Монахиня стана порнозвезда, но още вярва в Бог

От манастира до профил в OnlyFans със стотици хиляди почитатели!
Това е ориста на Юди Пинера - първата монахиня, която стана порнозвезда.
Юди е колумбийка по народност, а от дребна е мощно вярваща. Тя е едвам на 10 година, когато заживява в манастир. " Влюбих се в концепцията за задачата на монахините. Те ме изучиха и взех решение да стана част от тях, желаех да съм чиста като тях ". Е, очевидно Дяволът я е изкушил, тъй като в този момент заниманието ѝ е да се разсъблича пред камера против пари. 
Как се поддала? Ами видяла, че е съвременно! OnlyFans светът се оказал извънредно огромен, а хората, които били подготвени да видят палава монахиня в деяние - прекалено много и прекомерно богати. Днес Юди е една от по-известните мацки в платформата и качва постоянно голи фотоси и видеа там, както и в някои други уеб сайтове за възрастни. 
Въпреки фрапантната смяна Юди към момента има вяра в Бог и твърди, че точно Той има най-важната роля в живота ѝ. " Господ е постоянно с мен, а аз се усещам ужасно, макар че свещеникът се опита да ме накара да напусна новата си работа ", споделя тя. Колумбийката твърди, че за нея няма път обратно към монашеския живот. Нито биха я приели назад, нито тя има предпочитание,
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР