От малки ни учат на правилата за безопасност на пътя.

...
От малки ни учат на правилата за безопасност на пътя.
Коментари Харесай

Девет правила за безопасно пътуване с деца в колата

От дребни ни учат на разпоредбите за сигурност на пътя. Също е належащо да се знае какъв брой рискови могат да бъдат пътуванията с автомобил и какъв брой са значими разпоредбите за вярната употреба на тези транспортни средства. Шофьорите носят отговорност за отбраната на хората, които се намират в автомобила. Особено внимание освен това се обръща на дребните пасажери.

Научете най-безопасните способи за транспорт на деца в автомобил.



Изберете подобаващото детско столче и го монтирайте съгласно разпоредбите

В продажба съществуват толкоз доста детски столчета и спомагателни седалки, че закупуването на подобаващ вид за вашите дребни пасажери може да се окаже много сложна задача. Но изборът на вярното място е доста значим, въпреки всичко това е най-безопасният за децата прийом те да пътуват с автомобил.



Обърнатите обратно столчета най-добре подхождат на деца на възраст до 1 година, тъй като те пазят нежната шия и гръбнака на детето. Столчетата, обърнати обратно, обезпечават най-хубавата отбрана за дребните деца. Според разпоредбите за сигурност, предлага се децата да бъдат слагани на обърнатите седалки до достигането на оптималния позволен растеж.

Уверете се, че столчето е инсталирано в сходство с напътствията на производителя

Останалата част може да научите на auto.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР