От малки автомобили до флагман, от бензинови и дизелови до електрически автомобили:

...
От малки автомобили до флагман, от
бензинови и дизелови до електрически
автомобили:
Коментари Харесай

Офроуд и с Opel Cargo и Vivaro

От дребни коли до флагман, от бензинови и дизелови до електрически автомобили: моделната гама на големите производителите на коли е необятна и предлага нещо за всеки усет и потребност. Например при Opel, Combo Cargo и Vivaro към този момент могат да се употребяват освен по нормалните пътища, само че и отвън тях.

Combo Cargo и Vivaro към този момент могат даимат задвижване на всички колела при поискване от страна на купувача - Vivaro даже в три варианта дължини на автомобила. Това значи, че лекотоварните транспортни средства на Opel също могат умерено да достигат отдалечени строителни площадки. Благодарение на системата за задвижване на всички колела и нараствания си луфт, те имат същински офроуд качества, обещани от производителя.

Пълното задвижване за Combo Cargo и Vivaro идва от елзаския експерт Dangel, който оборудва микробусите със системата 4x4 срещу доплащане надлежно от 6400 евро и 6665 евро (плюс 1000 EUR за Combo Cargo / 300 EUR за Vivaro за подготовка за конвертиране 4x4 от Opel без ДДС.

Шофьорите на офроуд разновидностите на Combo Cargo и Vivaro могат да избират сред режимите на управление "ECO 2WD " и "AUTO 4WD ", използвайки въртящ се комутатор на панела с принадлежности. В режим "ECO 2WD " задвижването 4х4 остава изключено, двата автомобила на Opel вървят единствено с предно задвижване.

“Ако изискванията на пътя станат тежки, можете просто да преминете в режим "AUTO 4WD " по време на придвижване. Ако има някакво превъртане на предните колела, вискозният съединител разпределя съответно мощността към задния мост ” - обясняват инженерите на Opel.

На още по-трудна повърхнина се препоръчва настройката "R. Lock ". Тя заключва задната ос. Според Opel, опционално наличният заден диференциал с лимитирано превъртане е предназначен да обезпечи най-хубаво сцепление даже в най-неблагоприятните условия на сцепление. Ако е належащо, той може да предава целия въртящ миг даже единствено на едно задно колело.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР