От Люк КоенНЮ ЙОРК (Ройтерс) – Експерт, платен близо 1

...
От Люк КоенНЮ ЙОРК (Ройтерс) – Експерт, платен близо 1
Коментари Харесай

Експертът на Тръмп за милиони долари „изгуби всякакво доверие“, казва съдия в процес за гражданска измама в Ню Йорк

От Люк Коен

НЮ ЙОРК (Ройтерс) – Експерт, заплатен близо 1 милион $ от Доналд Тръмп, който ще свидетелства в своя развой за гражданска машинация в Ню Йорк, „ изгуби всякакво доверие “, като „ настойчиво “ оправда бизнес досиетата на някогашния президент на Съединени американски щати, сподели в понеделник съдията, който следи делото.

Ели Бартов, Нюйоркски университет Професор по счетоводство, свидетелства на 7 декември, че не вижда никакви доказателства за машинация във финансовите доклади на фамилната компания за недвижими парцели на Тръмп, за която основният прокурор на щата Ню Йорк твърди, че са надценени стойностите на парцелите, с цел да завоюват преференциални условия за заем и застраховка.

Бартов свидетелства, че е прекарал 650 часа по делото при ставка от 1350 $ на час, което значи, че компенсацията му възлиза на към 877 500 $. Бартов сподели, че фактурите му са били платени както от Trump Organization, по този начин и от Save America, комитет за политически дейности, подкрепящ предизборната акция на Тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР