От любовница на принц Чарлз Камила Паркър успя да стане

...
От любовница на принц Чарлз Камила Паркър успя да стане
Коментари Харесай

Почина първата любов на Камила

От държанка на принц Чарлз Камила Паркър съумя да стане негова брачна половинка, а по-късно и кралица на Англия. Любовната им история несъмнено е почтена за разказ, само че това не е първата сериозна връзка в живота на дамата до сегашния крал. 
 Крал Чарлз, Камила и възможното им идване в замъка Балморал в Шотландия тази седмица
Кой не е поканен да гостува на Чарлз

Традиционното посетители в Балморал следва

Тази седмица научихме за гибелта на 77-годишния Кевин Бърк. Неговото име може и да не ни приказва нищо, само че това е първата огромна обич на кралица Камила. Много години преди да срещне тогавашния принц Чарлз, Паркър се среща с Бърк на събирания на висшето общество. Смята се, че първата им среща е била през 1965 година в Лондон, когато тя е на 17, а той - на 19.

В биографичната книга на Джесика Джейн за кралица Камила The Duchess of Cornwall: Camilla`s Stories and Secrets починалият Бърк приказва за постоянните коктейли и танцови забави, които двамата са посещавали. 

Queen Camilla's first love Kevin Burke, who she met during her days as a fun-loving debutante, dies aged 77
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
" Това беше най-хубавото развлечение и имах най-хубавия и занимателен сътрудник, който бихте могли да си пожелаете. беше извънредно известна и макар че не беше хубавица, беше привлекателна и секси ", признава той.

Въпреки че двамата доста се забавляват, връзката им не продължава дълго - единствено година. А Кевин Бърк остава с разрушено сърце след раздялата и не крие, че Камила го е " зарязала ", с цел да отиде на бал в Лондон без него, предава Daily Mail.
 Кралица Камила или Кейт Мидълтън - коя е по-добра в избора на бижута
В какво Камила е по-добра от Кейт

И за какво принцесата на Уелс е " отчаяние "

След това Бърк се дами два пъти, само че става татко чак на 58 години. А кралица Камила се омъжва за Андрю Паркър Боулс през 1973г. Двамата имат две деца и се развеждат през 1995 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР