От лятото насам циркулират слухове, че Калин Врачански е разделен

...
От лятото насам циркулират слухове, че Калин Врачански е разделен
Коментари Харесай

Калин Врачански разделен с гаджето си?

От лятото насам циркулират клюки, че Калин Врачански е разграничен с приятелката си Александра Стоянова. Актьорът стартира връзка с чаровната художничка преди 3 години, само че в последно време все по-често е засичан самичък в общественото пространство и това породи някои спекулации.
 

Запознати издават, че известният актьор и изгората му към момента са дружно, само че напоследък им било мъчно да съвместяват работните си графици. За разлъка обаче и дума не можело да става. Врачански е безапелационен, че е завършил с изявите на плейбой и се кротнал е до актуалната си половинка, която по специалност е художничка.

С хубавата русокоска той се срещнал около манекенката Диляна Попова и бързо открил, че доста си пасват като характери. Актьорът дори се замислял за наследници, само че не и за женитба. Той неведнъж е споделял, че не има вяра в брака и в никакъв случай няма да мине под венчило, колкото и да е влюбен.

Въпреки че не е известна в общественото пространство, Александра имала редица качества, които мощно впечатлили звездата. Те бяха дружно в Сицилия, а след това и в Лисабон. Пътуванията и приятните прекарвания още повече ги сближили. Калин най-накрая се почувствал убеден и спокоен с такава жена до себе си.

За първи път артистът сподели половинката си на премиерата на сериала „ Господин Х и морето ”. Той дойде с Алекс на разположение и я показа като „ гаджето ми ”. Красавицата обаче избра да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата, до момента в който вървеше презентацията на поредицата.

За изгората на Калин се знае, че предлага частни уроци по изобразяване за дребни и огромни. Именно по този начин преди 3 години се срещнала с Врачански, който бил посетител в ателието й с Диляна Попова и сина й Борил. Актьорът бил мощно притеглен от чара на художничката и я поканил на среща. После връзката им се развила бързо и скоро заживели дружно под един покрив.

Секссимволът на българския тетър е трансферирал куп дами през леглото си, само че допреди 3 години не успяваше да се задържи с никоя. Преди да се залюби с настоящата си другарка, той се впуснал в къса случка с тв водещата Мариана Векилска. Интимните им връзки завършили, когато журналистката почнала да хлътва по Калин и той се отдръпнал, с цел да не й дава напразни очаквания.

Врачнски имаше трагична връзка и с колежката си Силвия Петкова – в продължение на години те ту се събираха, ту се разделяха, само че най-после осъзнаха, че не са един за различен и всеки пое по пътя си. „ Разбира се, че имаше обич, една огромна и мощна обич. Но имаше и гадости, подли номера, причинявахме си доста неща, без даже да знаем за какво. Всеки искаше да се потвърди, да се наложи и да надделее над другия. Постепенно открих, че като другар Калин е скъп, само че като сътрудник в живота – не ”, споделяла е Силвия.

Врачански не се посвени да отмъкне и някогашната приятелката на Орлин Павлов под носа му. Секссимволът омайност ослепителната русокоска Надя, която имаше няколкомесечна връзка с артиста. Изпълнителят приел тежко измяната на своята обичана, от този момент датира и ненавистта му към таетралната звезда.

Актьорът флиртуваше и с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от фотографите на предаването „ Папараци ” да се целуват буйно измежду нощ на улицата, а фрагментите мигновено плъзнаха на всички места. Духовникова и Врачански обаче отхвърлиха да са имали интимни връзки. Те обявиха, че са положителни другари и по тази причина си разрешавали сходна непосредственост.

Най-пикантната случка на Калин е тази с фолк певицата Преслава. Те се срещнаха по време на шоуто „ Като две капки вода ”. В този интервал чалга дивата още преживявала раздялата си с Георги Станоев – Бирмата и употребила Калин като средство за забавление. След края на предаването пътищата им се разделили и с днешна дата не поддържат контакт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР