От лукс до преди повече от десет години, днес кредитните

...
От лукс до преди повече от десет години, днес кредитните
Коментари Харесай

С кредитна карта от Fibank можете да спестите годишната такса

От разкош до преди повече от 10 години, през днешния ден кредитните карти към този момент са нужда. Ежедневното им приложение е все по-голямо, а удобството и сигурността, които те дават, се правят оценка от от ден на ден клиенти.

До 25 юни промоционалните условия на Fibank за новоиздадени кредитни карти дават опция на клиентите да не заплащат такса за годишна поддръжка през първата година при осъществяване на минимални размери на заплащания. Освен това всеки нов клиент е освободен от рента за първите 6 месеца. 



Освен преференциалните условия, които Първа капиталова банка предлага, всеки утвърден клиент за нова кредитна карта ще има опция да завоюва и ваучер за гориво на стойност 150 лв.. Всяка седмица до 25 юни ще бъдат раздавани по 10 ваучера.

Чрез мобилното приложение My Fibank клиентите могат сами да ръководят своята кредитна карта и да декларират вноска по нея, като по този метод избегнат визитата на банков офис. През My Fibank има и опция за увеличение или понижаване на лимитите по определената карта.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР