от Лондон до Манчестър не е успял да тръгне навреме

...
от Лондон до Манчестър не е успял да тръгне навреме
Коментари Харесай

Котка задържа скоростен влак в Лондон

от Лондон до Манчестър не е съумял да тръгне в точния момент поради, която отказвала да слезе от покрива на влака, заяви „ Гардиън ”.
Инцидентът е станал вечерта на 2 март на станция Юстън в централната част на Лондон. Около половин час преди влакът да тръгне за Манчестър, чиновниците на гарата видяха, че на покрива рисково покрай електропровода се е разположила котка.
 Приземиха аероплан поради нападателна котка Приземиха аероплан поради нападателна котка
Самолет, летящ от Судан до столицата на Катар Доха беше заставен да се върне наложително на летището поради непредвидената поява на агре...
Животното отказало изрично да се реалокира от там, по тази причина се наложило пасажерите да се настанят в спомагателен трен, което довело до забавянето на композицията.
Служителите на гарата съумели да смъкват котката едвам два часа и половина по-късно. Те споделят, че писаната е изглеждала безусловно спокойна. Как е попаднала на покрива на влака към този момент остава мистерия.
Управителят на станцията Джо Хендри споделя, че нормално се постанова чиновниците да се оправят с птици и в никакъв случай до момента с котки.
„ За благополучие, любознанието не умъртви тази котка. Радваме се, че не ѝ се наложи да изгуби един от деветте си живота ”, признава той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР