От Локомотив (Пловдив) обявиха важна информация за своите фенове. Смърфовете

...
От Локомотив (Пловдив) обявиха важна информация за своите фенове. Смърфовете
Коментари Харесай

Черно-бялата Коледа ще радва смърфовете онлайн

От Локомотив (Пловдив) оповестиха значима информация за своите почитатели. " Смърфовете " разгласиха в формалния си уебсайт, че " Черно-бялата " Коледа ще се състои, само че онлайн.

ЕТО ЦЯЛОТО СЪОБЩЕНИЕ БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

" Уважаеми Локомотивци,

Както към този момент обявихме, тази година нашата Черно-бяла Коледа, най-значимото спортно и културно събитие за декември в Пловдив, няма да се организира в нормалния си формат, в зали, претъпкани с въодушевени последователи на Пловдивския любим, скандиращи добре познатите рефрени. Всичко това остава за по-добри времена, когато още веднъж ще дерем гърла по стадионите! Пазете си силите за тогава, ще наваксаме!

По традиция на Черно-бялата Коледа се връчват награди. Тази година са връчени награди за футболист на годината, на най-хубавите млади черно-бели очаквания от школата, за гол на годината, на девойките от женския тим, на състезателите от тима по бокс, волейболистите и на нашата Габи Петрова.
 Локомотив (Пд) се чуди по какъв начин да разкара ненужния Кенан Муслимович
Локомотив (Пд) се чуди по какъв начин да разкара ненужния Кенан Муслимович

Има контракт до 2021 година

Всички тези събития са снимани и е квалифициран видеоматериал, който ще бъде качен за многочислената черно-бялата публика, с цел да можем всички ние, въпреки и отдалечено, да се насладим и да приветстваме още веднъж най-силните моменти и реализатори на Пловдивския любим през годината - паметните мачове за спечелването на Купата на България, мачовете от ЕКТ, и по-специално с Тотнъм, значими събития от живота на фенклуба на Локомотив като визитата до приюта на отец Иван в Нови Хан в навечерието на Коледа и други.

В духа на времето Черно-бяла Коледа 2020 ще се организира в онлайн среда на 25.12 от 12 часа!

Това значи, че откакто видеоматериалът бъде качен, вие ще можете да го гледате когато и да е - вместо вечерния сериал, новините или вечерното ток-шоу, а за какво не и до момента в който работите в режим " home office ", а детето ви е " на учебно заведение " в онлайн режим. Също по този начин е и превъзходен метод за превозване на времето по време на почивните дни, които всекидневно прекарваме на отрупани трапези.

Пожелаваме радостни празници на всички! Бъдете здрави, пазете вас и хората към вас! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР