От Лийдс са се разбрали с опитния наставник Сам Алардайс

...
От Лийдс са се разбрали с опитния наставник Сам Алардайс
Коментари Харесай

Лийдс ангажира Алърдайс за последните четири мача от сезона

От Лийдс са се разбрали с опитния ментор Сам Алардайс да поеме тима в оставащите му мачове до края на сезона, оповестява Фабрицио Романо. Според известния публицист клубът доста скоро ще разгласи назначението на новия си управител, което ще значи, че досегашният подобен Хави Грасия ще бъде освободен от поста си след едвам 12 мача отпред на йоркширци.

Големия Сам, както е прочут 68-годишният експерт, е без тим от лятото на 2021-ва, когато се раздели с Уест Бромич. Бившият селекционер на Англия има богат опит във Висшата лига, като е водил отбори като Нюкасъл, Блекбърн, Уест Хам, Съндърланд, Кристъл Палас и Евертън. Той има славата на експерт в спасяването на тимове от изпадане, като точно от това има потребност Лийдс.

" Белите " са тъкмо над рисковата зона на 17-ата позиция в класирането с актив от 30 точки, като изпреварват 18-ия Нотингам Форест единствено по голова разлика. Алардайс ще има задачата да подсигурява оставането на отбора в британския хайлайф, като до края на сезона остават единствено още четири кръга.
 Арсенал с извънредно достижение в лондонските дербита
Арсенал с извънредно достижение в лондонските дербита

Не се бе случвало от сезон 2004/05
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР