От Ливърпул са преценили, че не си струва да се

...
От Ливърпул са преценили, че не си струва да се
Коментари Харесай

Ливърпул е отказал оферти от Рома и Севиля за Шакири

От Ливърпул са решили, че не си коства да се разделят с швейцарското си крило – Джердан Шакири, през тази зима и са отказали предложения от Рома и испанския Севиля, които желаят да имат бързоногия футболист на мърсисайдци чартърен. „ Червените” не са подготвени да се разделят с играча през зимата, откакто желаят да имат оптималната ширина в тима си до края на сезона в битката за купата на Англия и отбраната на трофея от Шампионската лига, както и за ФА Къп.

През седмицата в офисите на клуба са пристигнали две предложения от „ джалоросите” и андалусийците, които са желали играча чартърен. Клубът е отказал да се раздели с 28-годишния състезател, като се чака през лятото да склони да го продаде против 30 милиона евро.

Ливърпул закупи Шакири от Стоук Сити през лятото на 2018-а година, откакто „ отключи” клаузата му от 13 милиона английски лири. Той оказа помощ на тима да завоюва Шампионската лига през предишния сезон, вкарвайки шест гола и подаде за други пет.

През този сезон той страда от редица травми, които направиха по този начин, че играчът да изиграе единствено 10 мача за „ червените”, вкарвайки един път.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР