От Ливърпул официално обявиха, че мениджърът Юрген Клоп е подписал

...
От Ливърпул официално обявиха, че мениджърът Юрген Клоп е подписал
Коментари Харесай

Официално: Юрген Клоп преподписа с Ливърпул

От Ливърпул публично оповестиха, че мениджърът Юрген Клоп е подписал нов двегодишен контракт, с които удължава сегашния си договор с клуба. Сделката обвързва немския експерт с мърсисайдци до 2026 година.

Помощниците на Клоп - Пеп Линдерс и Петер Кравиц също преподписаха договорите си с Ливърпул.

" Бих могъл да употребявам доста думи, с цел да опиша по какъв начин се усещам - удовлетворен, блажен, фаворизиран и разчувствуван. Има толкоз доста неща, които да обичаш на това място. Знаех го и преди да дойда, а в този момент го знам още по-добре. Както във всяка връзка, двете страни би трябвало да си подхождат. Зададох си въпроса дали е вярно да остана още и дружно с помощниците ми стигнахме до заключението, че отговорът е - да ", разяснява Юрген Клоп пред клубния уебсайт.

" От самото начало на моя престой притежателите са отдадени на клуба и това демонстрира тяхното отношение към бъдещето му. Смятам, че работим в клуба, който се движи в вярната посока. Имаме ясна концепция какво желаеме и по какъв начин да опитаме да го реализираме. Това постоянно е добра начална позиция ", сподели още Клоп.

" Когато се появи опцията да преподпиша контракт си, се запитах дали имам силата и мотивацията да дам всичко, което това извънредно място изисква от мениджъра си. Отговорът е доста просто и той е, че съм влюбен в това място и се усещам добре ", добави немският треньор.
 Ливърпул и Юрген Клоп започнаха договаряния за нов контракт
Ливърпул и Юрген Клоп започнаха договаряния за нов контракт

Ще се стигне ли до договорка?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР