От Левски ще предприемат важни промени, които да зарадват сините

...
От Левски ще предприемат важни промени, които да зарадват сините
Коментари Харесай

Музей, сайт, талисман, но не и козирка на Герена

 Левски оферира Габриел Обертан с нов контракт
От Левски ще подхващат значими промени, които да зарадват " сините " почитатели. Част от тях са свързани с новия Сектор А на стадион " Георги Аспарухов ", написа " Тема Спорт ".

26-кратните първенци скоро ще имат нов уебсайт, който ще бъде доста по-добър от настоящия и ще предлага доста повече на ентусиастите. С създаването му се е заел маркетинговият шеф Тодор Минев.

В момента клубът работи и по други изненади за почитателите, включващи спомагателни асксесоари. Скоро в деяние ще се появи и талисманът на клуба - лъвче, което към момента не е получило името си. В момента тече анкета по какъв начин да се споделя той. За момента най-вече гласове събира Лъвски.

Фенското съдружие " Сини сърца " работи интензивно по това да отвори музей на Сектор А. Това трябваше да се случи преди две години. На Общото заседание на клуба, което се организира през предходната седмица, тематиката е била повдигната.

От " Сини сърца " са съобщили, че са вложили крупна сума за довеждане докрай на помещението, отделено за експонатите. Очаква се до края на есенния полусезон музеят да бъде пуснат в употреба.

Левски работи и по прехвърлянето на съблекалните за футболистите и съдиите, както и фитнеса, в Сектор " А ". Не се чака в обозримо бъдеще обаче да стартира градеж на козирка на трибуната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР