От Левски решиха да действат смело и да осигурят първо

...
От Левски решиха да действат смело и да осигурят първо
Коментари Харесай

На Герена започват с входящите трансфери, ще клонират Уелтън

От Левски взеха решение да работят самоуверено и да обезпечат първо ново попълнение на Николай Костов. Става въпрос за крило от Бразилия, който бил копие на Уелтън и би трябвало да размени Роналдо. В последна сметка на " Герена "  са решили да го вземат, даже и до трансфер на Роналдо да не се стигне.

Преди това " сините " имаха съществени алтернативи по този въпрос, само че взеха решение, че нямат право да разочароват човек, на който да са дали дума, че разчитат на него. А и това може да бъде много неприятна реклама на клуба на пазара в Бразилия, където " сините " стоят сносно.
 Кордоба изтри Левски от профила си в
Кордоба изтри Левски от профила си в " Инстаграм ", поема към Гърция

Подписва с Панатинайкос

Засега от " Герена " крият името му, само че става дума за състезател, който е като копие на Уелтън, написа " Мач телеграф ". Документите му за виза към този момент са издадени и той няма да има проблем да пристигна както у нас, по този начин и в Турция, където ще премине подготовката на тима.

Иначе се чака през днешния ден или най-късно на следващия ден от " Герена " да завършват договорката с Ростов за Роналдо. Агентите му, както и двата клуба са си отдъхнали. Крилото е решило, че си заслужава да играе в Русия. За задачата Роналдо е направил няколко обиколки на града край река Дон, откакто се притесняваше, че над него летят дронове и бомби. Така Роналдо само би трябвало да свикне с температурите. В момента в Ростов те са минус -11 денем.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР