От Левски правят опити да раздвижат по-бързо нещата около Андриан

...
От Левски правят опити да раздвижат по-бързо нещата около Андриан
Коментари Харесай

Левски притиска кандидатите за Краев

От Левски вършат опити да раздвижат по-бързо нещата към Андриан Краев, предава “Мач Телеграф ”. Причината е, че “сините ” желаят по-бързо да схванат дали ще разчитат на него напролет или не. За задачата от “Герена ” желаят да пришпорят претендентите за подписа му да извадят съответни предложения. След това Краев и шефовете ще изберат най-хубавата от тях. Халфът е спряган за Унгария, Турция и Израел.

“Интерес има, само че значимото е какво ще получим черно на бяло ”, разясняват от синия лагер.

Твърдеше се, че МОЛ Фехервар е изпратил оферта за близо милион. По-късно се оказа, че унгарците единствено са декларирали възможен интерес към него, само че не са водили договаряния за закупуването му. Според осведомени това важи и за останалите тимове. На “Георги Аспарухов ” обаче нямат безпределно доста време и за това желаят този случай да се разплете допустимо най-бързо.

Известно е, че Асен Чандъров е подготвен незабавно да запълнии дупката, в случай че Краев бъде продаден или Филип Кръстев отиде някъде чартърен.

В същото време в Левски се надяват, че най-сетне ще създадат пробив и при Анте Блажевич. Хърватинът сега е в родината си, където сега прави опити да си откри тим, където да продължи кариерата си и да играе като пратен чартърен. Сложната обстановка там породи още през лятото, Блажевич се оказа нежелателен на “Герена ”, само че отхвърли да приключи контракта си с 26-кратния първенец на България. 

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР