От Левски отвърнаха на лидера на партия Възраждане“ Костадин Костадинов.

...
От Левски отвърнаха на лидера на партия Възраждане“ Костадин Костадинов.
Коментари Харесай

Левски защити феновете си от Костадин Костадинов

От Левски отвърнаха на водача на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов. По-рано през днешния ден той атакува сини почитатели, които нощес нападнаха палатковия лагер пред Паметника на руската войска, счупиха плочата на монумента и замеряха три дами с димки.

Инцидентът се случи след трагичния триумф на в Лигата на конференциите.

„ Снощи млади дегенерати, ентусиасти на „ Левски “, след мача на своя тим са набрали храброст да атакуван няколко дами в палатките, пазещи паметника на руската войска в София. Били са 30 (част от тях престъпно проявени), дамите – 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма по какъв начин да знаят, че тъкмо това са правили и техните прародители, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, с цел да разплачат и поругаят личните си майки “, написа Костадинов.

„ Във връзка с разразилата се дискусия в последните часове, „ ПФК Левски “ декларира изрично, че не приема обидни квалификации като „ еничари “ и „ дегенерати “ да се употребяват по адрес на почитатели на клуба. Ако има прояви от престъпен темперамент призоваваме отговорните да бъдат открити и да понесат своята отговорност. Да се нападат обаче последователите като цяло по този метод е изцяло неприемливо и няма по какъв начин да останем безучастни “, написаха сините.

С позиция излезе и НКП на Левски. „ Без да влизаме дълбоко в ямата, наречена българска политика, желаеме да заявим на водача на партия „ Възраждане “, че да наричаш публиката на Левски „ еничари “, надалеч не е потребно за политическата кариера, а и за здравето “, написаха от Националния фенклуб.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР