От Левски излязоха с официална позиция след инцидентите в Братислава,

...
От Левски излязоха с официална позиция след инцидентите в Братислава,
Коментари Харесай

От Левски: Няма сериозно ранени наши фенове и всички задържани вече са освободени

От Левски излязоха с публична позиция след случаите в Братислава, при които почитатели на отбора се биха с ултраси на Краковия и Аякс.
 Погромът в Братислава след офанзивата против почитатели на Левски @@@
Публикуваме позицията на " сините " без редакторска интервенция:

" Скъпи левскари,

ПФК „ Левски “ се обръща към своите най-верни и горещи последователи, пристигнали в Словакия, с цел да поддържат обичания тим в днешния мач против „ Ружомберок “ от “Лига Европа”. Изразяваме своята признателност, че ще можем да разчитаме на своя 12-и състезател в дуела довечера.

По информация, получена в клуба, част от пътуващите сини почитатели са били нападнати нощес в Братислава от холандски хулигани от агитката на „ Аякс “ и поляци от агитката на „ Краковия “.

Българските почитатели не са предизвикали по никакъв метод нито локалните поданици, нито гостите на града.

За благополучие няма съществено ранени наши почитатели и всички арестувани към този момент са освободени, което е още едно доказателство, че нямат виновност за случая. Клубът е в контакт с последователите на „ Левски “ и е подготвен да им окаже подпомагане при нужда.
 Погромът в Братислава след офанзивата против почитатели на Левски @@@
Изказваме специфични благодарности за положителната работа на Министерство на външните работи и на дипломат Чобанова " гласи позицията на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР