От Лев Инс“ даряваме безплатни медицински застраховки за всички служители

...
От Лев Инс“ даряваме безплатни медицински застраховки за всички служители
Коментари Харесай

Даряват безплатни застраховки при агресия срещу медици на Спешната помощ в София и областта

От „ Лев Инс “ даряваме безвъзмездни медицински застраховки за всички чиновници на Спешната здравна помощ за София и региона. Това разгласи изпълнителният шеф на застрахователната компания Павел Димитров на взаимна конференция с Българския лекарски съюз и Центъра за незабавна здравна помощ, предава Българска телеграфна агенция.

По думите му, с изключение на застраховка при физическа експанзия, от компанията ще обезпечат и правни съвещания при сходни събития.

Застраховките влизат в действие от през днешния ден и са до края на годината, уточни още Димитров. 

За останалите незабавни центрове в страната ще има опция за подписване на застраховки на преференциални условия. По думите на Димитров това е обществена самодейност, която цели да покаже „ отпор на издевателството “ против хората, на които звъним при проблем със здравето.

Застраховките са при случаи на експанзия на работното място, разясни ръководителят на БЛС доктор Иван Маджаров.

Служителите, които подлежат на въпросната застраховка, наброяват 666, уточни доктор Георги Гелев, шеф на ЦСМП. Той разяснява, че с изключение на физическата, рискова за работещите в системата е и вербалната експанзия. По думите му пет са случаите на физическа експанзия от началото на година, най-вече в Самоков. Инцидентите са довели до овакантяване на чиновници, акцентира Гелев. И добави, че причинителите са били в нетрезво положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР