От Легендарната рок група Queen обмислят да пуснат запис на

...
От Легендарната рок група Queen обмислят да пуснат запис на
Коментари Харесай

Легендите Queen обмислят да пуснат нещо мащабно

 От Легендарната рок група Queen обмислят да пуснат запис на едно от първите си огромни участия онлайн. Това се случва откакто китаристът на групата Брайън Мей неотдавна чул касета от концерта им в Imperial College London от началото на музикалната им кариера. Той описа, че до момента не е знаел за съществуването му, само че счита, че е нещо, с което би трябвало да се гордеят.

" Обсъждаме какво да вършим с него. Преди няколко години щяхме да подходим по-дефанзивно и да си помислим: " Никой не би трябвало да чува това, тъй като звучим жестоко. “ От позиция на сегашните си разбирания обаче не сме толкоз сурови към себе си. Не се срамим дали не сме звучали задоволително добре по това време. Ние бяхме против света. “, показа той.

Брайън обаче се колебае и по още една причина. Той призна, че не е сигурен по какъв начин би реагирал починалият фронтмен Фреди Меркюри, тъй като по думите му гласът на артиста не е бил толкоз мощен и узрял, колкото в по-късните стадии от развиването на групата.

" Фреди имаше цялата воля, харизма и пристрастеност, само че още нямаше опция да употребява този глас. Което ме кара да се двоумя малко, тъй като не съм сигурен, че той би бил толкоз благополучен да се чуе. Но странното е, че, в случай че той беше жив и седеше тук в този миг, евентуално щеше да каже: " О, скъпи, та ние бяхме още деца... “, призна Мей.

Припомняме, че през 2020 година се навършиха 50 години от основаването на бандата, която включваше и басиста Джон Дийкън – към този момент пенсиониран. Въпреки това Брайън настоя, че това не е мотив, който той и сътрудника му Роджър Тейлър желаят да отпразнуват.

" Всеки различен може да го отпразнува, в случай че желае. Предпочитаме просто да честваме, че сме тук и сме живи. “, съобщи той пред сп. Classic Rock, представено от " Монитор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР