От ЛА Лейкърс очаквано замазаха скандала между Антъни Дейвис и ...

От ЛА Лейкърс очаквано замазаха скандала между Антъни Дейвис и

В Лейкърс едва не стигнаха до бой, замазаха скандала

От ЛА Лейкърс предстоящо замазаха абсурда сред Антъни Дейвис и Дуайт Хауърд при загубата от Финикс със 105:115 рано тази заран.

Двамата съвсем се сбиха във втората четвърт, откакто влязоха в развълнуван спор и трябваше да бъдат укротени от съотборниците си, откакто започнаха да се дърпат и бутат.

Езерняците позволиха закъснение от 32 точки в третата четвърт и загубиха и втория си дуел през сезона, което явно увеличава напрежението в тима.

„ Когато ти сритат задника, сходни диалози стават много емоционални. Момчетата се обичат и приказват между тях и сходни неща се случват от време на време. За мен е от значение, че на тях им пука “ съобщи треньорът Франк Вогъл.

„ Просто не бяхме съгласни с нещо на паркета. Не е прелестно да губиш, само че сме огромни хора и от време на време става по този начин. Поговорихме си в съблекалнята и всичко е наред. Той е мой съотборник и мой брат “ съобщи Хауърд.

„ Всичко е наред. Обсъдихме случилото се и то оставихме зад тила си “ добави Дейвис, който приключи с 22 точки и 14 битки.

Крис Пол поведе Слънцата към първата им победа, като приключи с 23 точки и 14 асистенции. Той стана първият състезател в историята, минал границата от 20 000 точки и 10 000 паса, като в моменат е 5-и по подавания с 10 299, само че скоро ще изпревари Марк Джаксън – 10 334 и Стив Неш – 10 335.

Източник: gol.bg