от кулинарната пиеса на достигна до над 2 милиона души.

...
от кулинарната пиеса на достигна до над 2 милиона души.
Коментари Харесай

Вторият епизод на „Подкаст: Порция Баланс“ вече е достъпен за всички през каналите на Нестле България в Youtube и Spotify

от кулинарната пиеса на доближи до над 2 милиона души. Целта на поредицата е по занимателен и наличен за всички метод да даде препоръки и предписания за уравновесено хранене за цялото семейство като приобщи родители и деца за кулинарни и здравословни завършения.

Кулинарната аудио пиеса с лесни и вкусни предписания, разказани от Ути Бъчваров и актрисата Йоанна Темелкова продължава с нови готварски провокации – вкусни и здравословни кюфтенца и удивително лесна и изцяло уравновесена пица, в приготвянето на която могат сполучливо да се включат и най-малките.

„ За мен същинското кулинарно майсторство се случва в къщи, когато всички дружно можем да приготвим обичани храни, всекидневно считани за не до такава степен здравословни, само че като им дадем друг и балансиран  прочит “, споделя майсторът на късия кулинарен роман Ути Бъчваров.

„ Идеята на подкаста „ Порция баланс “ е да направи уравновесеното хранене налично за всички – задача, която се споделя  и от главния сътрудник на самодейността „ Съюзът на слепите в България “.

„ За нас е чудесна вест, че първия епизод на нашата кулинарна пиеса доближи до двумилионна публика – това е явен знак, че хората имат предпочитание и потребност от ентусиазъм, с цел да се хранят уравновесено и дружно с това да трансфорат приготвянето на храната у дома в празник за цялото семейство – това е задача на „ Нестле за по-здрави деца “, която ние всяка година надграждаме и развиваме. Надявам се и вторият епизод да провокира наслада и неспокойствие измежду слушателите “, показа Нели Ангелова, шеф връзки Нестле Югоизточен пазар.

Във втория епизод звездното дуо Ути Бъчваров и Йоанна Темелкова още веднъж следват формата на приказка, който потвърдено притегля вниманието и на най-малките. След вкусната и артистично показана закуска за бананови палачинки в първата част, с това издание аудио форматът се насочва към другите две съществени хранения на деня – обяд и вечеря, с цел да даде скъпи познания и умения за цялостния набор от съществени дневни хранения, като дава и оферти за подобаващи уравновесени снаксове сред ястията.

„ Като майка рано разбрах какъв брой е значимо децата да изградят вярно отношение към уравновесеното меню и положителната храна. Като актриса намирам, че кулинарните прекарвания са едни от най-хубавите способи за творчества изява за дребни и огромни. А като човек имам вяра, че готвенето е едно от най-приятните и потребни умения, които сплотяват фамилията. Затова на драго сърце се включих в „ Подкаст: Порция Баланс “. Той ми даде доста хрумвания и трикове, с които да обогатя и разнообразя готвенето вкъщи, а и ме научи по какъв начин да го направя забавно и за най-малките. “, показа актрисата Йоанна Темелкова.

Актрисата Йоанна Темелкова се завръща в ролята си на експерт по хранене и диететика и споделя значими препоръки свързани с нужното на ден количество вода, от което децата се нуждаят, дали и какво количество ядки могат да одобряват и още доста. А Ути се концентрира върху уравновесени предписания за пица, чиято основа се състои от питка лаваш, и кюфтета, само че не пържени, а печени във фурна. По този метод децата не се лишават от две обичани ястия, а те са им показани по метод, по който са по едно и също време вкусни и потребни.

„ Навиците за здравословно хранене, открити по време на детството, имат надълбоко влияние върху здравето и благосъстоянието на индивида през целия му живот. По тази причина ние създадохме формат, който да превежда и синтезира на наличен език огромна част от нужните познания за уравновесеното хранене и по този начин да го прави атрактивно и за най-малките.

Вярваме, че посредством даване на лесни за следване и вкусни предписания и препоръки за хранене в занимателен аудио формат, можем да помогнем на фамилиите да открият здравословни привички, които ще останат с тях за цялостен живот, “ доктор Ивелина Герова, експерт по хранене и диететика и управител Медицинска връзка за Югоизточен пазар  „ Нестле Детско хранене “.

Заедно аудио форматите дават предписания за един през целия ден с апетитни оферти за закуска, обяд и вечеря, с които задължението на „ Нестле за по-здрави деца “ да дава налична информация за родители и деца с нарушено зрение слага своето начало. Компанията възнамерява да продължи с това, като запише всички предписания от кулинарната книга на „ Нестле за по-здрави деца ”, основани на метода „ Порция Баланс “, в аудио формат.

 

Повече за програмата

Балансираното  хранене е основно за здравословния напредък и развиване на всяко дете. Точно по тази причина Нестле основава програмата за да насърчи уравновесеното хранене и дейния метод на живот при децата на възраст сред 3 и 12 години и да помогне на техните родители и учители във възпитаването на положителни хранителни привички. До момента в България програмата е помогнала на над 30 000 деца да водят по-здравословен метод на живот, а до 2030-та цели да доближи до 50 милиона деца по целия свят. Нашето предпочитание е да помогнем на родителите и учителите, да покажат на техните деца по какъв начин могат да си набират всички нужни потребни субстанции по здравословен, апетитен и уравновесен метод. дава опция да възпитаме децана си в здравословно хранене, което те след това ще предадат на идващото потомство и по този метод ще оставим действителен отпечатък в името на здравословното хранене.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР