От Кришна Н. ДасНОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) – Индийският премиер Нарендра

...
От Кришна Н. ДасНОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) – Индийският премиер Нарендра
Коментари Харесай

Моди в Индия може да даде приоритет на трудовата реформа, ако спечели изборите, казва партията

От Кришна Н. Дас

НОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) – Индийският министър председател Нарендра Моди може да направи трудови промени, утвърдено от Народното събрание през 2020 година, което е приоритет, в случай че той завоюва идните общи избори, както се чака, сподели представител на неговата партия във вторник. общи избори през май, защото опозиционният съюз се бори да остане дружно.

Моди сподели предходната седмица, че ще вземе „ огромни решения “ през всеки идващ мандат, с цел да постави завършек на бедността и да форсира икономическото развиване, само че не даде съответни детайлности.

Той сподели, че това е неговата „ гаранция “, че Индия ще се издигне до третата по величина стопанска система в света от пета, в случай че той завоюва изборите.

И двете камари на Народното събрание утвърдиха нови служащи кодекси през 2020 година, само че те към момента не са приложени след съпротивата на синдикатите на служащите, които се опълчват на наредбите за по-лесно наемане и уволняване, както и на рестриктивните мерки за синдикатите.

Правителството на Моди обаче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР