От края на месец февруари в английската столица влязоха в

...
От края на месец февруари в английската столица влязоха в
Коментари Харесай

Как ще се борят със затлъстяването в Лондон

От края на месец февруари в британската столица влязоха в действие нови правила, засягащи директно продуктите, които се популяризират в мрежата на градския превоз . Всеки ден милиони хора употребяват метро и рейсове, което прави рекламите пана по спирките и в транспортните средства и по-успешен метод за промотиране от телевизионните клипове.

Именно затова кметът на Лондон Садик Хан взе решението да забрани рекламирането на нездравословни храни в метрото, рейсовете, трамваите и даже по някои пътища и в такситата . Мярката към този момент е в действие и доста пана се подменят с други, на които хамбургерите са сменени от салати да вземем за пример.
 Снимка 410291

Целта на тази акция е да промотира здравословния метод на живот, а акцентът е върху младите поданици на града. Именно при тях процентът на затлъстелите пораства фрапантно през последните години и очевидно са нужни фрапантни ограничения като тази, с цел да се реализира прочут резултат.

82% от жителите на Лондон утвърждават акцията, а останалите се съмняват, че хората ще спрат да ядат това, което към този момент не се популяризира. Един от най-върлите врагове на junk food-a Джейми Оливър също даде своето утвърждение за акцията в Лондон, написа BBC.
 Снимка 410293

Според началник готвача, това значима крачка по посока битка със затлъстяването измежду децата и слагането на тяхното здраве преди облагите на фирмите . Самият той провежда просветителни акции в учебните заведения, с които осведоми децата за това, че не всичко, което им е вкусно, е и потребно. Дори противоположното.

Вижте тази обява в Instagram.
Culture change is happening. @jamieoliver to release his first #meatfree cookbook, ‘Veg.’

Публикация, споделена от Better Food Foundation (@betterfoodfoundation) на Мар 4, 2019 в 4:38 PST

Децата са доста податливи на рекламни послания и когато на всички места виждат пана с нездравословни храни и питиета, разумно е да протягат ръка към тях. Според проучване по тематиката, хората, които виждат реклами на нездравословни храни всеки ден, са два пъти по-склонни на затлъстяване .
 Junk food, чаят, витамините и по какъв начин да се прочистим от токсините
Как да изхвърлим токсините от тялото си

С няколко елементарни стъпки

Компаниите, които оферират най-вече храни, влизащи в графата " нездравословни ", ще могат въпреки всичко да намерят своето място върху рекламните пана, само че представяйки единствено по-здравословни други възможности или артикули . А единствено времето ще покаже дали тази смяна ще докара до спад в консумирането на junk food, каквато е задачата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР