От край време не се чува любимата на всички песен

...
От край време не се чува любимата на всички песен
Коментари Харесай

По руския ефир напоследък не звучат песните на Алла Пугачова

От край време не се чува обичаната на всички ария " Миллион алых роз " по съветските радиостанции. Медиите в страната пишат, че има негласна възбрана за лъчение на шлагерите на локалната поп икона Алла Пугачова поради отношението ѝ към войната в Украйна. Композициите на братята Валерий и Константин Меладзе също са свалени от ефир, предават съветските организации.

Освен за Пугачова, братята Меладзе са писали песни за Полина Гагарина, Ани Лорак, групата VIA Gra и други реализатори. Можем единствено да гадаем какво ще звучи в този момент в съветския ефир, защото Константин Меладзе е създател на половината от шлагерите на съветските звезди. " Руснаците към този момент няма да ги чуват по радиото ", съобщи пред Solenka.inf редакторът на една от огромните московски радиостанции.



Братята Меладзе са родени в Батуми, само че учат в украинския град Николаев и след това се реалокират в Москва. След началото на войната Константин напуща Русия дружно със брачната половинка си Вера Брежнева. Брат му Валери Меладзе концертира и в чужбина. Той е един от първите създатели, които осъждат военните дейности на Руската федерация в Украйна.

Алла Пугачова също се опълчи на така наречен " специфична интервенция ", а брачният партньор ѝ Максим Галкин, който към този момент е приет в Русия за задграничен сътрудник, също подлага на критика политическата обстановка в страната. В негова отбрана примата на съветската сцена Алла Пугачова прикани и тя да бъде оповестена за задграничен сътрудник.

В края на септември Пугачова отпътува за Израел в децата си, а националната артистка на Съюз на съветските социалистически републики написа, че се радва на откритата ненавист към себе си, тъй като тя идва от хора, които постоянно е ненавиждала.

Източник: Solenka.inf / OFFNews


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР