От край време бижутата са едно от нещата, способни да

...
От край време бижутата са едно от нещата, способни да
Коментари Харесай

Ето това са бижутата, които привличат ПАРИ – започнете да ги носите!

От край време бижутата са едно от нещата, способни да привлекат вниманието на хората. Ако сте окичени със скъпи украшения, то сигурно няма да останете незабелязани. Украшенията обаче имат и друга мощ. Благодарение на тях съумяваме да притеглим парите право към себе си. Тук обаче би трябвало да знаете на какви украшения да заложите, в случай че желаете да се натъкнете на благосъстояние.
Ето какви бижута би трябвало да носим, в случай че желаеме материално благоденствие: • Пръстени;
Те изрично не са единствено красиви допълнения към тоалета ни. Пръстените имат способността да сбъдват фантазии и да ни пазят от злото. Важно е обаче преди този момент да наречете накита, в случай че желаете той да има специфична сила и мощ.
• Брошки;
Тези декорации могат да ни оказват помощ да се оправим с всяка една компликация, появила се на пътя ни. Те не просто са красиви, само че и ни водят към благосъстоянията.

• Гривни;  Как да съхраняваме вярно парите си, с цел да се множат Как да съхраняваме вярно парите си, с цел да се множат
Съществуват разнообразни поверия, свързани с парите. Някои хора имат вяра в тях и изпълнявайки им, те има шанс и пари в живота си. Дали това...

Тук става въпрос за тежки и солидни гривни, които се набиват на очи. Те са способни да ни трансфорат в доста по-решителни и безапелационни персони. Чрез тях човек става по-уверен в себе си и доста по-лесно може да доближи до крайната си цел, а точно замогване.
• Обеци;
Да, следващото бижу, с помощта на което можем да притеглим шанса на своя страна. Ако желаеме обаче действието му да е още по-силно, добре е да го комбинираме със същата верижка.
• Кaрнeoл;
Това е камък, който можете да поставите на гривна или пръстен. Той спомага за бързо определяне на бизнес контакти и подписване на преференциални покупко-продажби. Ако го носите постоянно, парите доста скоро ще изпълнят портфейла ви.
• Тигрoвo oкo.
Още един камък, който способства замогването и е целесъобразно да го носите. Можете да си извършите пръстен, гривна, висулка или друго бижу, което да носите по дреха или върху косата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР