От кратката си връзка с Франсоа-Анри Пино Линда Еванджелиста има

...
От кратката си връзка с Франсоа-Анри Пино Линда Еванджелиста има
Коментари Харесай

Синът на Линда Еванджелиста вече на 18 - как двете отбелязаха рождения му ден

От късата си връзка с Франсоа-Анри Пино Линда Еванджелиста има едно дете - Августин Джеймс Еванджелиста. Моделът и френският предприемач не са имали брак и са се срещали за едвам няколко месеца в края на 2005 година и началото на 2006 година
 Откога Линда Еванджелиста не е излизала по срещи
Откога не е излизала по срещи Линда Еванджелиста

Ето какво има да каже

Когато ражда сина си,  дори отхвърля да назове името на бащата на детето си, а това провокира много спекулации. Въпреки това, през 2011 година излиза наяве кой е кой.

Няколко години след раждането на сина им - през 2009 година, Франсоа-Анри Пино се дами за  в Париж точно на Свети Валентин. По-късно двамата провеждат и по-голяма гала през април и стават родители на момиче - щерка им Валентина, която е към този момент на 16.

През годините  и  са потвърдили, че са в чудесни връзки, а актрисата е доста близка и с доведения си наследник - Августин Джеймс Еванджелиста. И това си проличава от благото благопожелание, с което е отбелязала рождения му ден.

" Честит 18-ти рожден ден, Оги, ти публично си напълно пораснал мъж, който преди малко стана пълновръстен най-малко в Мексико и Франция. Твоето нежно сърце е като лечебна милувка в живота ни, тъй като носиш топлота и светлина на всички към теб. Продължавай да носиш смях и наслада. Обичаме те толкоз доста ", написа  в поредност от фамилни фотоси, качени в Instagram.
 Колко близка е Салма Хайек с доведения си наследник Августин Джеймс
Колко близка е Салма Хайек с доведения си наследник Августин Джеймс

И неговата майка Линда Еванджелиста

В своя профил в обществената мрежа  също е отбелязала рождения ден на сина си с доста фотоси, към които написа: " моето момче ".

Августин Джеймс Еванджелиста е единственото дете на 59-годишния модел. От брака си с Франсоа-Анри Пино Салма Хайек също има едно дете - щерка им Валентина.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР