От кошмара на кокаиновата афера с Гълъбин Боевски в Бразилия

...
От кошмара на кокаиновата афера с Гълъбин Боевски в Бразилия
Коментари Харесай

Известна щерка прави празниците на Преслава и Златка

От кошмара на кокаиновата спекулация с Гълъбин Боевски в Бразилия до мечтаното щастливо семейство . Голямата щерка на именития щангист Сара Боевска изплува от пъкъла и промени напълно живота си. 24-годишната софиянка се радва на две момченца, които тотално прекатурнаха нейния свят. Хлапетата са на две и четири години и запълват по-голямата част от всекидневието на Сара.

Спортната дисциплинираност на Боевска, която се занимава с тенис, й оказва помощ да откри време и за частния бизнес. С поддръжката на своята половинка - Стефан Тарфов, който също е някогашен тенисист, тя провежда специфични балонени празненства. Сред нейните клиенти са най-популярните ВИП персони в България. Наскоро от услугите на компанията "Бъбъл Партис " се възползваха Благо Георгиев и Златка. Клиентка е и певицата Преслава поради празненството на щерка си Паола, видя Hotnews.bg.

на Сеп 15, 2020 в 12:46 PDT

"Сара е нов човек. Забравила е мрачното минало и съвсем не поддържа непрекъсната връзка със своя татко - споделиха за "България през днешния ден " източници, близки до фамозното семейство. Тя имаше опция да продължи спортната си кариера. Предложиха й стипендия да учи и да се състезава за американски университет, само че избра любовта. " Точно поради спорта Сара видя по какъв начин светът пред нея се срутва. През 2011-а присъединяване на шампионат в Бразилия завърши с ужасяваща присъда за нейния татко. Гълъбин Боевски беше задържан на летището в Сао Пауло по обвиняване в трафик на 9 кг кокаин. Тогава 15-годишното момиче получи позволение да се прибере в България.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР