От кошче за боклук с изкуствен интелект (AI), възглавница и

...
От кошче за боклук с изкуствен интелект (AI), възглавница и
Коментари Харесай

Приспособленията с изкуствен интелект, които да гледате: От възглавница против хъркане и интелигентно кошче до монитори за здравето на домашни любимци

От кошче за отпадък с изкуствен интелект (AI), възглавница и нашийник за домашни любимци, това са най-новите основани на AI устройства на пазара.

Беше невероятно да се избяга от изкуствения разсъдък (AI) на най-големия международен софтуерен панаир в Лас Вегас, който означи рекордните 14 00 започващи компании, изложили се тази година, и 135 000 участници от цялостен ​​свят.

p>

От кухненски принадлежности до техника за домашни любимци, това са всички странни и прелестни способи, по които изкуственият разсъдък удиви на ревюто за потребителска електроника (CES) предходната седмица.

Кошът за отпадък с изкуствен интелект

Италианската започваща компания Ganiga сподели резервоар, който употребява AI, с цел да разпознае типа боклуци, подложен в него посредством камера. След това се изхвърля в верния резервоар.

Интелигентният резервоар, наименуван Hoooly, „ максимизира системата за преработване “ и може също да записва данни за състава на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР