От коронакризата . Има аналогия с банките – ако не

...
От коронакризата . Има аналогия с банките – ако не
Коментари Харесай

Философията на Борисов - чака проблемът да гръмне и насажда противоречия, посочи бивш дипломат

От коронакризата. Има прилика с банките – в случай че не се реагира задоволително рано на слуховете, системата рухва. Благодарение на философията, по която ръководи Борисов, първо се изчаква казусът да гръмне, след това се насаждат несъгласия в обществото – лекари против лекари, родители против учители. Всичко това е с цел да се отвлече вниманието от същинските проблеми.
Илиян Василев сподели още:
 Илиян Василев: Локдаунът ще аргументи цунами по отношение на приходите на популацията Илиян Василев: Локдаунът ще аргументи цунами по отношение на приходите на популацията
" Реакцията на ръководещите и на една част от обществото /тези с възгласите всички по къщите и да не мърдат/ е аналогична на реакцията...
Не може в случай че получиш инсулт, два дни да чакаш резултат от писиар, с цел да те лекуват, в случай, че всяка минута е съдбоносна.
Също по този начин общоизвестен е фактът, че вируси не се лекуват с антибиотици. Хората се паникьосват повече от системата, в сравнение с от вируса.
Ситуацията споделя: спасявай се самичък, корабът е без кормчия. А основната дума е взаимност, това е главният капитал на едно общество. Как да има взаимност, когато държавните чиновници предизборно получават спомагателни пари за сметка на останалия народ.
Кризата бушува, бизнесът пропада, а администрацията благоденства с парите от неговите налози.
 Организация, организация, организация - щепселът на короната е в контакта Организация, организация, организация - щепселът на короната е в контакта
Липса на организация на здравната система. Липса на организация. Липса. На. Организация. Това още веднъж звучи от ефира на всяка телевизия...
Логиката за реакции при рецесия допуска разнообразни министерства да бъдат ангажирани в противодействието. Ние тръгнахме по неправилна диря. И попаднахме в матрицата на ръководството, в която се работи на правилото „ проба-грешка “.
Очертават се избори в коронакриза. Неслучайно в Щатите 2/3 от жителите гласоподаваха по пощата. У нас при всички случаи би трябвало да се сътвори сигурна система за отдалечено гласоподаване. Иначе доста хора може въобще да не отидат до урните.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР