От комунизма не е имало такива репресии! Влизат по къщи,

...
От комунизма не е имало такива репресии! Влизат по къщи,
Коментари Харесай

Борисов във Видин: От комунизма не е имало такива репресии! Радев и Рашков искат физически да се саморазправят с ГЕРБ

" От комунизма не е имало такива репресии! Влизат по къщи, тарашат, арестуват. Акция " почит " тече с цялостна мощ. И след това някой се чуди за какво не направиха държавно управление със 160 души болшинство!? Трябваше да се даде поле на Радев и Рашков да се саморазправят с ГЕРБ. Физически! Така работят комунистите. Без съд и присъда. Обвиняват и санкционират. Като при " Народния съд ". Не знам до каква степен ще стигнат. Това са безскрупулни хора ", съобщи ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна среща във Видин.

По думите на Борисов ГЕРБ е градивна партия и нейните членове са го доказвали неведнъж с каузи. " Затова сме опасност и толкоз ни ненавиждат. Затова и мутрите ни назовават мутри. Вдигнахме приходите, пенсиите, учителските хонорари са двойно по-високи, направихме пречиствателни станции, спортни площадки, зали, пътища, газопроводи ", подсети той. Бойко Борисов още веднъж попита за какво другите партии не приказват за стратегиите си. " Те единствено отхвърлят. Веднъж не споделиха какво ще създадат те. Нямат водачи и ги посрещат празни зали. И на фона на това са канят да печелят изборите. " Нещо друго " ще значи еднолична власт на Румен Радев и замяна. Няма да се изненадам, в случай че и след тези избори не се образува кабинет ", акцентира водачът на ГЕРБ.

" Слави Трифонов се появи един път за две акции. Заблуди доста хора. Нито ще е народен представител, нито ще е министър председател. И когато има проблем ще се отхвърля от хората си. Така не се носи отговорност! ", безапелационен бе Борисов.

Председателят на ГЕРБ и някогашен министър председател разяснява, че без Видин-Ботевград за Северозападна България няма късмет. " Бяхме дали обещание до 2024 година тази права и " Хемус " да са подготвени. И щяхме да го осъществим - както става с всеки един наш ангажимент. Само по този начин в района ще дойдат вложители и ще се вдигнат приходите. Е, " Хемус " към този момент я изчегъртаха. Не била незабавна. Дано не пипнат и пътя на Северозапада ", сподели в умозаключение Борисов.

" Цяло едно държавно управление е ангажирано да ни ревизира. Това е добре, дано го създадат. Но скоро ще им свърши мандата, а те не са създали нищо друго. Нищо от това, което се чака от тях. За проверки си има специфични органи. Сигурен съм, че провокациите, пред които сме изправени, ни вършат по-силни. Имаме хиляди хора зад себе си, имаме цел, имаме водач, имаме експертност. Така постигнахме триумфите си ", уточни заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Всичко, което беше дадено за строителството на пътя Видин - Ботевград, се извършва. И това е по този начин, тъй като бяха обезпечени нужните средства и бяха предплатени дейностите. Държавната и локалната власт работиха в синхрон. Ще създадем всичко допустимо това да продължи. Затова приканвам за цялостна готовност на вота в неделя. Бъдещето на Северозападна България е тясно обвързано с реализацията на този план ", разяснява лидерът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова.

Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви на изборите на 11 юли с бюлетина номер 5.

Агитационен материал на ГЕРБ-СДС.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР