От компанията съобщиха, че офертата им е спечелила проекта за

...
От компанията съобщиха, че офертата им е спечелила проекта за
Коментари Харесай

Израелски стартъп ще строи в САЩ интелигентен път за безжично зареждане на електромобили

От компанията оповестиха, че офертата им е спечелила плана за създаване на електрическа пътна система (ERS) в автомобилната столица на Съединени американски щати, Детройт, именуван постоянно Motor City. Проектът е част от програмата Inductive Vehicle Charging Pilot, стартирана в Мичиган предишния септември, напомня timesofisrael.com.

„ Тъй като се стремим да управляваме бъдещето на подвижността и електрификацията на превоза посредством увеличение на производството на електрически транспортни средства и понижаване на потребителските разноски, безжичната система за зареждане по време на път е идващото парче от пъзела ни за резистентност “, сподели във връзка плана губернаторката на Мичиган Гретчен Уитмър.

Пилотната скица ще се извършва в партньорство с Министерството на превоза на Мичиган, което обезпечава Щатски долар 1,9 милиона, Службата за подвижност и електрификация на Мичиган и Корпорацията за икономическо развиване на Мичиган. Ford Motor Company и енергийните компании Next Energy, DTE Energy и Jacobs Engineering Group също поддържат начинанието.

Основана през 2013 година, компанията ElectReon създава система за зареждане...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР