От компанията казват, че инструментът Image Creator вече е наличен

...
От компанията казват, че инструментът Image Creator вече е наличен
Коментари Харесай

Microsoft пуска генератор на изображения с изкуствен интелект в Edge за всички

От компанията споделят, че инструментът Image Creator към този момент е разполагаем за потребителите на Edge по целия свят

Емил Василев преди 3 минути 9 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 14:25 | 05.04.2023

Силно са затръшнали вратата: при напускането на Русия Cisco са унищожили съоръжение за съвсем 2 милиарда рубли

НаукаЕмил Василев - 17:00 | 05.04.2023

„ Невъзможното “ 2000-годишно доказателство на Питагоровата теорема може би е намерено от възпитаници

АвтомобилиДаниел Десподов - 17:06 | 05.04.2023

Нов роторно-бутален мотор с размер на баскетболна топка и мощ 20 KW

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Microsoft пуска своя генератор на изображения с изкуствен интелект, задвижван от DALL-E разполагаем за потребителите на Edge по целия свят. Компанията разгласи, че това ще се случи когато интегрира технологията за генериране на изображения в чатбота си Bing, само че този ход може да я направи налична за доста по-широка публика.

Когато бъде пуснат в деяние „ Image Creator/Създателят на изображения “ ще се намира в страничната лента на Edge. Използването му би трябвало да е много просто: въвеждате това, което желаете да видите, и Bing ще генерира няколко изображения, които дават отговор на запитването ви. След това можете да изтеглите тези, които ви харесват, и да ги употребявате както ви е належащо.

В обява в блога си през днешния ден Microsoft показва функционалността като метод за основаване на „ доста характерни “ визуализации при работа с изявления в обществените мрежи или слайдшоута и документи. Макар че това е било допустимо по разнообразни способи и преди, можете да употребявате DALL-E на OpenAI, уеб страницата на Microsoft за основаване на изображения в Bing, вградения генератор на изображения в Bing Chat или някой от многото други генератори на изображения – слагането на функционалността непосредствено в страничната лента на Edge улеснява неведнъж задачата да помолите изкуствения разсъдък да ви направи няколко фотоси, до момента в който вършиме нещо друго в интернет.

Според Microsoft ще би трябвало ръчно да го добавите в страничната лента, преди да можете да го употребявате, най-малко към този момент. За да извършите това, отворете страничната лента, щракнете върху бутона „ + “, след което натиснете превключвателя до Image Creator.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР