От коментарите под днешния ми пост разбрах, че много хора

...
От коментарите под днешния ми пост разбрах, че много хора
Коментари Харесай

Слави: Много хора ме мислят за луд заради тези 4 милиона лева

" От мненията под днешния ми пост разбрах, че доста хора ме мислят за вманиачен . Мислят ме за вманиачен, тъй като съм върнал на страната законно дадената на “Има подобен народ " партийна дотация от близо 4 млн. лева (при превода от идващото тримесечие ще откажем още половин милион лв. и по този начин ще сме върнали на страната над 4,2 милиона лева).

Замислих се, добре бе, вманиачен ли съм в действителност?

4 млн. лева - това са извънредно доста пари, които чисто по закон са получени като дотация. Другите, които имат дотация си ги взимат.

Е, имало референдум, на който 3,5 млн. българи споделили, че дотацията би трябвало да е 1 лева - огромна работа! Те могат да кажат всичко, само че законът споделя друго. Законът споделя, че дотацията е 8 лева Така че, дават ли ти - взимай.

Ето, да вземем за пример, Кирил Петков и Асен Василев се оповестиха за честни и за тях няма нищо подмолно в това да си взимат парите (равняващи се на милиони), макар че е имало подобен референдум.

Значи, ето по този начин стоят нещата. Аз съм вманиачен, тъй като слагам морала над закона и върша всичко допустимо да си удържа на думата, а другите, които ви взимат парите, макар че ясно сте се изразили какъв брой желаете да им давате - те са естествени.

Поставете се на мое място. Вие бихте ли създали като мен? Каквото и да си отговорите, отговорът си е единствено за вас.

Но за обществените хора като мен, хората които носят отговорност за другите, отговорът е пред очите ви. Дали медиите го демонстрират или не - няма значение. Интернет го демонстрира. И вие ще решавате кой е честен и кой е нечестен.

Аз персонално избирам да съм вманиачен ", написа във Facebook Слави Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР