От колите на украински бежанци, бягащи от войната, са били

...
От колите на украински бежанци, бягащи от войната, са били
Коментари Харесай

Изроди откраднаха във Варна рег. табели на 3 украински коли на хора, бягащи от смъртта СНИМКИ

От колите на украински бежанци, бягащи от войната, са били откраднати регистрационните табели.

Случаят е от Варна , като са потърпевши три автомобила, от които са взети и предният, а и задният им номер. Стоящите в близост български машини не са били пипани.

Така украинците не могат да употребяват колите си и даже да ги реалокират на заплатен паркинг.

Днес пред тях стои въпроса за нови табели, само че съгласно самите водачи това е комплицирано - номерата би трябвало да се пратят от Киев. И по този начин те са изправени пред въпроса дали могат да си изкарат директни номера или да пререгистрират колите - което би коствало значително пари.

Според тях машините са били паркирани регламентирано, като самият им наемодател е показал местата, на които да оставят колите си.

В мненията под обявата, която е написана на съветски, доста българи показват съчувствието и съжалението си, че бежанците са били застигнати от сходно безчинство. Други украинци обаче споделят, че и преди този момент е имало сходни обири.

Каква е повода? Русофили-изроди престъпна скица, набелязване на коли за кражба или просто злоба е мъчно да се разбере, само че е реалност, че във Варна хората са били застигнати от сходна неприятна обстановка.





 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР