От кого Мария крие истината за брака си с Миро

...
От кого Мария крие истината за брака си с Миро
Коментари Харесай

Бомба: Мария мълчи за боя в ефир, но даде брутални показания в полицията!

От кого Мария крие истината за брака си с Миро Дзвера, откакто персонално е дала потресаващи показания пред полицията?! Това се чудят през днешния ден почитателите й, видели я в ефир. Мара Отварачката бе в наша национална медия, където подлуди водещата с настояването си да приказва единствено за музикалната си кариера. Тя отхвърли да разяснява брака си и се заинати като магаре. Спомена единствено, че е мощна и спокойна, не се бояла от нищо...

Е, час по-късно обаче стана ясно, че Мария е дала показания пред полицията, а вътрешни източници разкриха и какво тъкмо е разказала там. Оказва се, както и чакахме, че Миро Дзвера не протяга ръка на певицата за сефте. Той й вдигал ръка и различен път, само че се ограничавал до шамар-два, след което се извинявал и хуквал за дарове.

Словесния тормоз и обидите обаче били съвсем всекидневие като в припадък на жестока ревнивост Миро я наричал с най-брутални прилагателни, множеството от които за " лека жена ". Той считал, че Мария се " пляка " зад тила му и не вярвал във верността й.

Новината от последните часове е, че певицата към този момент е задействала юриста си и първите стъпки към развода към този момент са факт. Мария щяла да желае и финансово обезщетение за претърпените неволи и нанесени контузии като се надява да изцоца колкото се може повече от Соколов.

Тагове: Мария Мара Отварачката Миро Дзвера Мирослав Соколов полицията певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР