От коалицията ни с ПП няма огорчение, а научени уроци.

...
От коалицията ни с ПП няма огорчение, а научени уроци.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Парламентът е блокиран за втори път

„ От обединението ни с Политическа партия няма оскърбление, а научени уроци. Един от научените уроци е, че да си кьорав съдружен сътрудник и в името на това да вардиш обединението да приемаш неверни закони и решения, е по-вредно за страната, в сравнение с да си отстояваш мнението. Ако бяхме по-рано почнали да стопираме някои неправилни решения и оферти щеше да е по-полезно за страната “, съобщи Тошко Йорданов от „ ИТН “ пред bTV.

„ Моделът ГЕРБ е за изчегъртване, само че ни трябват и сътрудници. Във втория парламент, когато имахме болшинство, с желанието си да изчегъртаме ГЕРБ, не получихме поддръжка от Демократична България, Българска социалистическа партия и Мая Манолова. Ние не можехме с 65 депутати да изчегъртаме ГЕРБ. Следващият път като управлявахме с Демократична България те нямаха предпочитание да изчегъртат ГЕРБ, те работеха с тях. По министерствата те си работеха с компании на ГЕРБ, и с хора на ГЕРБ, назначаваха си ги “, сподели Йорданов.

Според него гласуването за ръководител на Народно събрание е да започва Народното събрание. „ Парламентът е блокиран за повторно. Като теглим чертата в предходния парламент член на ГЕРБ стана ръководител. Нашата съществена цел е да бъдем коректив и ще гласуваме по този начин, както е вярно “, добави Йорданов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР