От коалиция Продължаваме Промяната-Демократична България излязоха с позиция във връзка

...
От коалиция Продължаваме Промяната-Демократична България излязоха с позиция във връзка
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Чужди агенти с копейки в джобовете нямат място в българската политика

От коалиция " Продължаваме Промяната-Демократична България " излязоха с позиция по отношение на митинга на " Възраждане " в неделя.

Ето и цялостния текст на изказването:

ПП-ДБ призоваваме - дано назоваваме нещата с същинските им имена. Войната не е мир. Когато твърдиш, че си за мир, не подкрепяш страната, която е запалила войната.

В български градове се организираха срамни демонстрации с съветски флагове, демонстрации, защитаващи насилници, агресори, нарушители. Политизирани, поради присъединяване на антибългарската партия " Възраждане ".

На всички, които имат вяра в лъжата „ поход за мир “, би трябвало да е пределно ясно, че с цел да се реализира мир, би трябвало агресорът да бъде спрян, а не един цялостен народ да бъде унищожаван. Това значи агресорът да напусне суверенната територия на Украйна и там да се върне мирът.

Ако проруският поход в действителност беше поход за мир, щеше да се организира в Москва... или в Грозни. Червената багра нямаше да е по представителството на Европейската комисия, която пази мира, а по представителството на страната, която води войната.

ПП-ДБ имаме вяра, че „ поход за мир “ не може да бъде със флагове на непознати страни, нито може да поддържа режим, в който ракети събарят жилищни блокове, убиват цивилни жители и оставят кървави парцали там, където до неотдавна се е чувал детски смях.

Има един човек, който е виновен за войната – това е Владимир Путин.

Мир желае Украйна, мир желае Европа, мир желае България, само че Путин желае война.

Затова проводниците на прокремълската агитация, антибългарските партии, които веят съветски флагове, непознатите сътрудници, в чиито джобове дрънчат копейки, нямат място в българската политика.

Противопоставяме се изрично на всевъзможни начинания, които желаят да отклонят България от нейния кротичък, свободен и проспериращ европейски път.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР