От клиниката твърдят, че не е спазено изискване за излагане

...
От клиниката твърдят, че не е спазено изискване за излагане
Коментари Харесай

Жена е с над 150 изгаряния след лазерна епилация в Пловдив

От клиниката настояват, че не е спазено условие за излагане на слънце

Жена алармира за получени голям брой изгаряния след процедура с лазерна епилация. На 25 юли тя посещава пловдивска клиника за унищожаване на окосмяване по гърдите и корема.

" След осъществената процедура на гърди и на стомах, както и на горна джука – на лазерна епилация – останаха към 150-160 изгаряния. Като по гърдите и корема бях преброила и показала тъкмо осем косъма ", споделя тя пред бТВ. 

Потърпевшата упорства за анонимност и споделя какво е последвало.

„ Дадоха ми ледени компреси, тъй като доста ме болеше. Прибирайки се у дома, безусловно се шокирах. Цяла нощ не съм спала, тъй като си върших ледени компреси. На въпроса ми по кое време ще минат тези изгаряния, тъй като ми следва лятна отмора на море – шефката на клиниката или собственичката ми отговори, че може би от порядъка на 2 седмици, 20 дни, само че не е проблем – може да употребявам цялостен бански ", описа дамата.

Удостоверение, издадено от доктор Стела Янчева от отделението по правосъдна медицина на университетската болница " Свети Георги ", установи 151 изгаряния по корема и гърдите, всяко от които с величина 1,2 на 1,4 сантиметра. Заключението: било е породено разстройство на здравето.

От клиниката са безапелационни, че са спазени всички правила за сигурност. Служителка обаче изясни, че най-малко месец преди такава процедура човек не би трябвало да се излага на слънце, а това в тази ситуация не е било по този начин и е подценила обстановката.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР