От кампанията ѝ ще подадат жалбаНедоволни я подгониха в хотел

...
От кампанията ѝ ще подадат жалбаНедоволни я подгониха в хотел
Коментари Харесай

Льо Пен освиркана от протестиращи

От акцията ѝ ще подадат тъжба

Недоволни я подгониха в хотел в Гуадалупе

Марин льо Пен - лидерка на френската последна десница “Национален сбор” и претендент за президент на Франция, стана обект на насмешки и на освиркване от протестиращи в Гуадалупе, съобщи Ройтерс.

Льо Пен бе в отвъдморската територия на Франция в границите на акцията си за вота за държавен глава на 10 април. Докато била в хотел за запис на присъединяване в телевизионна стратегия, протестиращи нахлули в хотела. С освирквания и крясъци “Льо Пен вън” и “Расистката Льо Пен” те я съпроводили, до момента в който защитата я извеждала от стаята и от самия хотел.

От акцията на кандидатката за президент оповестиха, че считат да подадат тъжба. “Това е пропагандна демонстрация на рискови крайнолеви деятели, локални чернокожи групи, които осуетяват всичко”, съобщи представител на Льо Пен, визирайки антифашисткото придвижване, постоянно упреквано за насилието на митингите на “жълтите жилетки” във Франция.

Социологическите изследвания демонстрират, че Льо Пен и настоящият президент Еманюел Макрон са двамата претенденти, които ще излязат отпред на първия тур на изборите и надлежно ще се явят на балотаж на 24 април. За втория тур анкетите демонстрират победа на Макрон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР