"От какво ли е толкова изморена Гери-Никол, че по цяла

...
"От какво ли е толкова изморена Гери-Никол, че по цяла
Коментари Харесай

Фен нападна Гери-Никол:Долна пача

"От какво ли е толкоз изморена Гери-Никол, че по цяла година почива?! ", чудят се почитатели на тийнидолката. Изпълнителката бе на екзотичните почивка, като този път се подвизава в Дубай, където избяга от неприятното време у нас.след връщането си обаче певицата бе нападната от почитател, който колекционира фотоси със звезди и който я чакал три часа пред ресторант, да се наяде. „ Писна ми от тая долна ГАДНА Варненска развратница Гери-Никол.Изключително нагла.Не стига,че не съм я виждал от предходната година от август във Варна бате а и долната пача най-нагло ни излъга.

Каза,че като се наяде и напие ще ни обърне внимание да се забележим и снимаме и най-после освен,че не отиде в салона да се прави както тя ни излъга ами и се наливаха с оня Иво бате като прасета в ресторанта от виновност по 20 лева чашата несъмнено а ние седим като някакакви,, утрепки,, пред ресторанта да я чакаме,заблудени и наивни от НЕЙНАТА ЛЪЖА и най-после тая освен,че се направи ами при културен опит да си желаяме отново да се снимаме и да остави за малко чашката освен,че ни отряза а и ми се развика все едно ще потегля на пердах и,че ще си пиела каквото желае и когато желае.

След това и споделих,че сме квит тъй като и аз си пия с компанията бира в профил а тя ме атакува надали не Варненската развратница и най-после най безогледно се метна в някаква кола с някво гадже или дилър и изчезна “, написа в инстаграм Веселин Любенов, който явно има проблеми с правописа. Той може да се похвали със фотоси с огромни звезди като Галена, Тита, Дара, Криско и така нататък
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР